Onze diensten

Bij dakwerken Zottegem kan u terecht voor alle werken voor nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van uw bestaande woonst.

Onze dakconstructies voor nieuwbouw (zowel platte als hellende daken) worden uitgevoerd zoals het hoort. Onze ervaring en nauwgezet werken garanderen een stevige constructie die jaren zal meegaan. Op basis van de bouwplannen maken wij graag een offerte.

Is uw dak aan renovatie toe? Afhankelijk van wat er precies mis is kunnen wij de dakconstructie vervangen of herstellen (verzakkingen), of volstaat het misschien om enkel de dakbedekking te vernieuwen (gebroken dakpannen door ouderdom en vorst, waterdichtheid laat te wensen over). Door de ontwikkelingen van de laatste jaren op vlak van isolatie en afdichting raden wij echter meestal aan om bij een renovatie grondig te werk te gaan. Het is hét moment om alles even te evalueren. Zeker als de ruimte onder het dak een andere functie krijgt, bijvoorbeeld de oude zolderruimte die een leef- of slaapruimte wordt. Bij een renovatie is een grondige inspectie ter plekke alleszins een must.

Ook voor uitbreidingen aan uw woonst kan u bij ons terecht. Het plaatsen van lichtkoepels voor meer lichtinval of het vergroten van een ruimte door het plaatsen van een dakkapel zijn typische voorbeelden hiervan.

Geen enkel dak is compleet zonder isolatie. Zelfs in oude huizen waar er weinig ruimte is om te isoleren vormt PUR een goede plaatsbesparende oplossing met een resultaat dat veel beter is dan bijvoorbeeld minerale wol. Wist u trouwens dat tegenwoordig ook isolatie mogelijk is aan de buitenkant van het dak? Op deze manier kan u perfect isoleren zonder de binnenruimte aan te tasten of wanden te moeten uitbreken.

Ook voor gevelbekleding kan u bij ons terecht. Een nieuw dak gaat vaak gepaard met de wens om de rest van de woning er ook nieuw uit te laten zien. Bijvoorbeeld een bekleding met ceder of padduk laat ons zelfs toe de buitenmuren nog eens extra te isoleren. De meerwaarde die dit geeft aan uw woonst is enorm, alsook het verschil dat u zal merken op uw verwarmingskosten.

Alsook kan U bij ons terecht voor het ontmossen van leien (asbest)R

Reinigen van zonnepanelen zodat je de investering van de zonnepanelen optimaal kan benutten.